ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ΣΤ΄ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΕΚΠΕ στο Μουζάκι της Καρδίτσας

 

Το Παράρτημα Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ θα δώσει το παρόν μαζί όλα τα Παραρτήματα της Ένωσης στην ΣΤ΄ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΠΕΕΚΠΕ το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Δεκεμβρίου 2004 στο Μουζάκι της Καρδίτσας.

Για τη διευκόλυνση των μελών μας που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γ.Σ. αλλά και τις ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, το Παράρτημα Αττικής σκοπεύει να δρομολογήσει πούλμαν με κόστος 35-45 ευρώ το άτομο (ανάλογα με τη συμμετοχή). Το πούλμαν θα αναχωρήσει το Σάββατο 4/12/04 στις 9πμ από τη συμβολή Λ. Αλίμου & Λ. Βουλιαγμένης. Καλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μετακίνηση να το δηλώσουν τηλεφωνικά (καθημερινά μετά τις 2μμ) στο  697-4708098 (Τάσος Βατρικάς) ως 24/11/04.

Προτού όμως δηλώσετε συμμετοχή, εξασφαλίστε τη διαμονή σας, σύμφωνα με τις οδηγίες του εγγράφου 961/3-11-04 του ΔΣ που σας αποστέλλουμε αυτούσιο. Στο ΚΠΕ Μουζακίου θα φιλοξενηθούν δωρεάν 19 μέλη μας, αυτοί που πρώτοι θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι υπόλοιποι αναζητήστε δωμάτιο πρώτα στο Μουζάκι, μετά στην Καρδίτσα και αποφύγετε την Πύλη, ώστε το πούλμαν να εξυπηρετεί εύκολα όλους.

Παρακαλούμε πολύ όσους δηλώσουν για την ομαδική μετακίνηση να μην ακυρώσουν, γιατί δημιουργούνται προβλήματα σε πολλά θέματα.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ της ΠΕΕΚΠΕ

 

Ακόμα κι αν έρθετε αυτοπροσώπως στο Μουζάκι, καλό θα είναι να έχετε ψηφίσει ταχυδρομικά, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Όλες οι οδηγίες σχετικά με τη δυνατότητα ταχυδρομικής ψηφοφορίας στις εκλογές του Μουζακίου περιέχονται στο έγγραφο του ΔΣ της ΠΕΕΚΠΕ που σας αποστέλλουμε αυτούσιο λόγω της σπουδαιότητάς του. Ωστόσο θεωρούμε σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε:

·        επιτρέπονται για το ΔΣ μέχρι 4 (τέσσερις) σταυροί προτίμησης, ενώ για την Ε.Ε. μέχρι 2 (δύο) σταυροί προτίμησης

 

Προς την ΠΕΕΚΠΕ

POST RESTANTE

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τ.Κ. 43060

 

 

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΕΛ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ

 

Λόγω της συμμετοχής του Παραρτήματος Αττικής στις εργασίες της ΣΤ΄ Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης στο Μουζάκι στις 4-5/12/04, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 4/12/2004  ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της ΕΥΔΑΠ στον Ακροκέραμο και στην Ψυττάλεια αναβάλλεται για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2004 στις 10πμ. Όσοι έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή παρακαλούμε να το επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά στο 697-2818793 (Αχιλ. Μανδρίκας). Ειδικά όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στη νέα ημερομηνία, θα διευκολύνουν άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη μακρά λίστα αναμονής, καθότι η δυνατότητα μεταφοράς με το πλοιάριο είναι συγκεκριμένη, αφού χωρούν μόνο σαράντα (40) άτομα. Υπενθυμίζουμε ότι το σημείο συνάντησης είναι στον Ακροκέραμο στην οδό Προποντίδος, στη στάση «ΕΥΔΑΠ» του λεωφορείου 875. (Όσοι έρχονται από Πειραιά στρίβουν αριστερά στον Αγ. Διονύσιο, διέρχονται περιμετρικά του λιμανιού, περνούν έξω από το παλιό Εργοστάσιο Λιπασμάτων, στρίβουν αριστερά στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά τις εγκαταστάσεις της FINA βρίσκουν την ΕΥΔΑΠ, ακριβώς 3,2 χλμ από τον Αγ. Διονύσιο). Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει, ενώ έχουμε ζητήσει και έντυπο υλικό από την ΕΥΔΑΠ.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ «άκρως εκπαιδευτΟΙΚΟ»

 

Το επόμενο τεύχος του ενημερωτικού μας δελτίου «άκρως εκπαιδευτΟΙΚΟ» θα κυκλοφορήσει μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων με τα νέα του επιτυχημένου 2ου Συνεδρίου της ΠΕΕΚΠΕ, με τα αποτελέσματα των εκλογών του ΔΣ, με τον απολογισμό του Παραρτήματος Αττικής για τη διετία 2003-05 και με την προκήρυξη των εκλογών και του Παραρτήματος μέσα στο Φεβρουάριο. Όσοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν ο,τιδήποτε, μπορούν να το αποστείλουν με e-mail μέχρι 10/12/04 στο peekpeattikis@in.gr