ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΕ

Τι είναι οι "Διαδικτυακές Έρευνες του ΕΚΚΕ";

Ερευνητές και Ερευνήτριες του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών συνθέτουν ένα νέο εγχείρημα συλλογής δεδομένων με σκοπό την κατανόηση της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Οι νέες τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές για την Ελληνική κοινωνία, την Ευρώπη και τον κόσμο θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτού του εγχειρήματος με διαρκείς μετρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων.

Τι ζητάμε από εσάς;

Ζητάμε τη συμμετοχή σας. Ζητάμε τη συμμετοχή σας καθώς είναι – κυριολεκτικά – μοναδικής σημασίας για την ποιότητα και την επιστημονική αξία των ερευνών μας. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή σας παραμένει εθελοντική. Με την αξιοπιστία του ΕΚΚΕ μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες τις πληροφορίες που θα έχουμε το προνόμιο να διαχειριστούμε από μέρους σας, θα παραμείνουν απόρρητες και εμπιστευτικές. Κανένα αποτέλεσμα, καμίας έρευνας δεν θα δημοσιευθεί περιλαμβάνοντας οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο.

Ποιο είναι το όφελος για εσάς;

Από τις ανθρώπινες αξίες και τις πολιτικές συμπεριφορές έως τις οικονομικές προκλήσεις και τις κοινωνικές αναταράξεις, η σύγχρονη έρευνα εφοδιάζει την κοινωνία και τους φορείς άσκησης πολιτικής με δεδομένα. Και είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία αυτών των δεδομένων που κάνουν τη διαφορά. Τόσο για τους επιστήμονες όσο και για τους φορείς άσκησης πολιτικής τα υψηλής ποιότητας δεδομένα δεν είναι κάτι… δεδομένο. Όλοι και όλες έχουν να αποκομίσουν οφέλη από μια ευρύτερη κατανόηση του παρόντος και ακόμη περισσότερο από μια καλύτερη προσαρμογή στο μέλλον.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στις διαδικτυακές μας έρευνες και ειλικρινά ελπίζουμε να σας έχουμε συμμέτοχους και συνοδοιπόρους σε κάθε βήμα!!

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.